Морозиво Вершкове «Сабайоне»
Склад:
Морозиво вершкове «Пломбір» (Склад: молоко коров’яче 3,2% (масова частка не менше 65%), цукор білий кристалічний, вершки з коров’ячого молока 33% (масова частка не менше 9%), сухе знежирене молоко 0,8% (масова частка не менше 5%), масло солодковершкове 73%, декстроза, глюкозний сироп, ванільний цукор (цукор білий кристалічний настояний з стручками ванілі), стабілізатор-емульгатор (апельсинові волокна, камедь ріжкового дерева, гуарова камедь, соняшниковий лецитин, моно та дигліцерид жирних кислот ))
Крем Сабайон (Склад: жовток яєчний рідкий пастеризований, цукор білий кристалічний, біле мускатне вино марсала, ванільний цукор (цукор білий кристалічний настояний з стручками ванілі), ром, настоянка ванілі на спирту)
Листкове тісто ( Склад: борошно пшеничне вищого ґатунку, масло солодковершкове 73%, вода питна бутильована, яйце куряче, сіль кухонна кам’яна, оцет столовий 9%.)
Поживна цінність в 100 г продукту: Білки – 4,9г, Жири -8,5г, Вуглеводи – 25г. Калорійність 202 Ккал.